Nasmejte se uz FailBlog aplikaciju

Objavio u 03/11/2010 u 21:18

Internet je veoma zabavno mesto, ljudi se smeju gotovo svemu. Svi ste verovatno već čuli za koncept FAIL. Ako niste, to su uglavnom slike ili video materijal kako ne uspevaju da urade neke stvari, koje u samom startu ne izgledaju kao izvodljive ili su potpuno apsurdne, ali eto oni ipak urade. 🙂 Postoji veoma popularan sajt za to Failblog.org, koji ima jako puno ovih slika i video klipova.

Od sada tim slikama i video materijalu ćete moći pristupiti i iz aplikacije, bez da palite vaš browser na telefonu. Moći ćete da i da podelite vaše Fail snimke i slike, ako ih imate.

Pa ako volite da se smejete ovakvim stvarima, šta čekate, skenirajte QR kod, i započnite seriju smeha.

Tags: Androidaplikacijafailfailblogtelefon

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *