Galerija screenshot-ova sa uputstvima na MyColorscreen

Objavio u 15/05/2011 u 20:52

MyColorScreenOni koji vole da kastomiziraju njihove ekrane uvek gledaju da nađu nove widget-e, screenlocker-e, teme za Launchere itd itd. To je oduvek bilo dosta teško, pošto na forumu nađete neki screenshot, pa morate da pitate onog koji ga je okačio koji je taj kul widget koji je koristio. U najboljem slučaju ste na deviantart.com nalazili screenshot-ove gde bi autor okačio sve potrebne resurse potrebne da se napravi sličan ili isti. Ali i ovo nije sve bilo na jednom mestu.

Zato se rodio sajt MyColorScreen na kom ljudi kače svoje kreacije ne samo na Android platformi već i na iUređajima. Uz svaki screen imate i objašnjenje kako je napravljen.

Prilagođavanje telefona je postao lični identitet u poslednje vreme, pa tako ako vam treba inspiracija, možete posetiti MyColorScreen i videti šta biste mogli da iskoristite za svoje prilagođavanje.

MyColorScreen Android

Ako imate kreativna rešenja i želite da ih podelite sa drugima, možete se registrovati na sajtu i sačekati pozivnicu (meni je trebalo ~12h) i krenuti da kačite 😀

Takođe sajt ima i društveni karakter, pa tako možete pratiti neke autore i biti praćeni, kao i zanimljiva funkcija automatskog tweet-ovanja čim okačite novu.

MyColoScreen Single

Pa šta čekate? 😀

Tags: CustomKastomizacijaLauncherMyColoScreenpozadinaPrilago]avanjescreenshottemawidget

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *