Coby – novi autor na Srbodroidu

Objavila u 10/04/2011 u 16:05

srbaKada smo otvorili Srbodroid.com u septembru 2010. godine, bilo nas je u startu dvoje, @eboyee i ja. U roku od 2 dana nam se priključio @plagosus koji zbog svojih obaveza nije imao vremena da više piše na Srbodroidu, ali je tu uvek kao moralna podrška. Hvala Plagosus. 🙂 Ali evo danas nam se priključuje Coby kao 4. autor na Srbodroidu. Coby je mesecima unazad pratio tekstove na Srbodroidu i redovno je ostavljao komentare sa dodatnim informacijama o raznim tematikama. Coby je über geek i neodvaja se od njegovog HTC Desire telefona na kojem ima trenutno CyanogenMod 7. Coby-a smo i upoznali pre par dana i mislim da će uneti svežinu na Srbodroidu sa njegovom kreativnošću i radoznalošću. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple proizvode, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste.

Pa Coby, dobrodošao! Nadam se da ćemo se lepo družiti i da ćeš nas izveštavati o svemu lepom i novom iz Android sveta. 🙂

Za nekih 15 minuta očekujte njegov prvi tekst na Srbodroidu.

Tags: AndroidautorCobyCyanogenModDesirehtcOperaSrboDroid

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *