Apple-ov predlog kako bi Samsungovi uređaji trebali da izgledaju

Objavio u 06/12/2011 u 22:27

richard-clarksonmmJuče je Apple ponudio Samsungu da će im dati nekoliko dizajnerskih saveta kako bi izbegli suđenja u budućnosti. Praktično, Apple je bio u fazonu: “Naravno Samsung, samo nastavite sa pravljenjem tableta, dokle god su ružni, debeli i puni gluposti!” Ekipa sa Android PIT-a se odlučila da napravi vizuelni prikaz kako bi ti uređaji izgledali u tom slučaju, ako bi Samsung odlučio da ih napravi.

Evo do kakvih su ideja došli:

Revo RoundtopCyp

revo-roundtop-notebook

Ovaj prelepi tablet je ujedno funkcionalan i lep, sa zakrivljenim kućištem kako bi izbegao kopiranje Apple-ovog flet ekrana (patentiranog od 1901). U obliku je kutije za puder, ali sa tastaturom i ekranom! Ovo će se prodavati ko alva. Alva, kažem vam!

Galactic ConceptFlorian M.

Galactic ConceptOvaj trouglasti tablet je toliko oštar, da samo gledajući ga će vam oči iskrvariti. Ali barem nije kopija Apple-ovih zaobljenih ivica – koje je kompanija patentirala zajedno sa točkom još stote godine pre nove ere!

Samsung Galaxy Tab 10.1SMatthew Kubitza

Galaxy Tab

Kome treba tanki tablet kada možete sa sobom nositi TV-Android hibrid? Stigao je, debeo je … naviknite se. Tako je, od Paris Hilton do Tori Spelling, Apple ih je patentirao, tako da je ovo jedina opcija.

Galaxy Tab EarJorg Voss

galaxy Tab EAR

Sve što je potrebno ovom tabletu su dragulji, životinjsko krzno i nekoliko farbanja kako bi dobio odobrenje od Apple HQ. Nadajmo se!

A i ko bi zaboravio ovaj tablet, dizajniran oficijelno od strane ekipe iz serije The Office? Sigurni smo da neće ići na sud sa Apple-om, iz više razloga …

Pear cPhone Lars G.

Pear cPhone

UntitledRaphael H:

samsung-noname

[via AndroidPIT]

Tags: AndroidApplegooglekonceptpredloziSuđenjetableti

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *