Samsung APEX, pere, pegla, puši [VIDEO]

Objavio u 07/07/2013 u 10:41

Samsung Apex

Google Glass neće zaživeti još bar godinu dana, ako i zaživi. Ali Samsung sprema “sledeću veliku stvar” – Samsung Apex. Slično kao i Glass, Samsung Apex strimuje video na vaše levo oko, internet na desno oko, a kada se koristi pojas, puši vam u isto vreme. Gedžet godine!

Ako ste poverovali u priču, onda verujete da ljudi nisu hodali mesecom. Sad ću vam reći, Apex nije realan. Ovo je parodja The Onion mreže koja je inspirisala domaći NJUZ da postane ono što jeste: portal sa lažnim vestima. Pošto se sad svi utrkuju da imaju ekrane sa 1080p rezolucijama, osmojezgarnim procesorima, 40MP kamerama, neko je pomislio, šta može biti sledeće. A ko može da napravi Apex nego neko sa gotovo neograničenim resursima, tj. Samsung.

Ako ste na poslu, nemojte puštati ovaj video 😀

Tags: AndroidgedzetiparodijapušenjeSamsung Apex

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *