Google Now komande

Objavila u 21/01/2014 u 0:36

U poslednje vreme često na netu vidim vesti kako je Siri unapređen pa kako je Google unapredio Google Now, pa posledica toga bude gomila tvitova, komentara po društvenim mrežama Android i Apple fanova koji navijaju za svoje miljenike i prepiru se. Kada čitam takve prepirke čujem u glavi ono: “na-na-naaaa-na” ili “uta-taaa-uta-taaa” (razumeli ste me).

AtriaFaces

Google Now je upotreba telefona koja definitivno predstavlja budućnost razvoja tehnologije. Ako ste se pitali koje sve kobinacije pitanja možete postaviti na Google glasovnoj pretrazi, evo jednog finog infografika koji prikazuje kombinaciju komandi.

google now infografik

Tags: Google Nowinfografikkomandekomande za google nowuputstvo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *