Gejzir aplikacija na samo par klikova od vas

Objavio u 10/02/2011 u 13:44

AppsGeyser Logo

AppsGeyser je novi servis koji vam omogućuje da napravite Android aplikaciju od gotovo bilo kog sajta ili dela sajta kao npr WordPress widget-a ili Joomla modula. Nije vam potrebno nikakvo predznanje kako bi ste kreirali ovakve aplikacije, jer se sve radi iz browser-a u nekoliko koraka.

Po rečima kompanije, aplikacije koriste standardizovan interfejs za prezentaciju vašeg sadržaja, što omogućuje korisniku da lakše pristupi sadržaju preko telefona. Kada se aplikacija kreira, korisnik može da novokreiranu aplikaciju podeli sa prijateljima na Facebook-u ili Twitter-u.

AppsGeyser takođe omogućuje i dodavanje reklama koje se ugrađuju u aplikaciju, što omogućava webmasteru da zaradi od sadržaja koji promoviše kroz sadržaj. Zarada se deli sa AppGeyser kompanijom, za slučaj da se pitate :).

Njihov sajt ima nekoliko primera koje možete pogledati, kao na primer Los Angeles aplikaciju za vremensku prognozu i National Geographic Slagalicu.

Kao test, lično sam napravio SrboDroid.com aplikaciju, koja zapravo prikazuje Srbodroid sajt u verziji za mobilne telefone. Ništa spektakularno, ali hej, napravio sam prvu svoju aplikaciju 😛

Panel iz kog se kreira aplikacija je veoma jednostavan, možete ga videti na screenshot-u ispod:

appsgeyser srbodroid

Ako želite da probate aplikaciju, možete je skinuti sa marketa:

SrboDroid.Com Vesti
SrboDroid.Com Vesti
Developer: SrboDroid.com
Price: Free

Tags: AndroidaplikacijaappAppsGeyserkreiranje aplikaicjasajtweb
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share