Any.Do izbacio Chrome web aplikaciju

Objavio u 07/06/2012 u 16:23

any-do-chromeAny.Do, pisali smo o njoj ovde, je jedna od najboljih aplikacija za Android. Aplikacija je veoma jednostavnog, ali lepo uklopljenog dizajna i moguće je kontrolisati je gestovima, a sve može da se sinhronizuje sa Google Tasks. Ova jednostavnost i dobra funkcionalnost je ono što je izdvaja od konkurencije.

Jedina mana Any.Do sistema je manjak web klijenta za pregled i dodavanje zadataka. Iako je krajnje korisno to što se sinhronizuje sa Google Tasks nalogom, dodavanje novih zadataka kroz Google Calendar ili Gmail nije baš najintuitivnije iskustvo. Ovo više nije problem ako koristite Chrome browser, jer Any.Do sada nudi Chrome ekstenziju koja vas deli od dodavanja zadatka na jedan klik.

Any.Do Chrome ekstenzija, kao i svaka druga ekstenzija dodaje ikonu u gornji desni ugao, preko koje je jednostavno dodavanje i pregled zadataka. Ekstenzija poseduje automatsko predlaganje teksta, prioritete i podsetnike. Naravno, sinhronizuje se sa Any.Do Android aplikacijom, tako da to čini pun paket 🙂

Ono što je odlično kod Any.Do Chrome ekstenzije je što se i dalje sve može sinhronizovati sa Google Tasks (podešavanja su u Android aplikaciji), tako da mi koji koristimo Google Tasks ne moramo da prestanemo da ga koristimo. Kompletniji HTML5 web klijent treba uskoro da bude završen, ali ekstenziju već sada možete probati na ovom linku, a Android aplikaciju možete skinuti ispod:

Any.do
Any.do
Developer: Unknown
Price: Free
Tags: Any DOChromeekstenzijaOrganizerpodsetnikTasks

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *