Stižu Google Play poklon kartice

Objavio u 16/08/2012 u 16:30

Kako Android Central prenosi, Google bi mogao u skorije vreme da pusti u prodaju svoje poklon kartice (gift cards) za Play Store. Nakon što su programeri zavirili u kod poslednje verzije Google Play aplikacije (3.8.15), naišli su na određene delove koji se odnose na korišćenje poklon kartica.

Nakon toga, pojavile su se i prve slike pakovanja tako da možemo biti sigurni da se nešto zanimljivo kuva u kuhinji zvanoj Google.

Google poklon kartice

Kada će ova usluga biti dostupna i na koji način će funkcionisati, još uvek nije poznato. Ova vest je obradovala korisnike ali i developere, koji se nadaju većoj prodaji aplikacija, a samim tim i većoj zaradi.

Nama u Srbiji bi za početak bilo dovoljno da možemo i bez poklon kartica da kupujemo aplikacije.

(FOTO: Android Central)

Tags: cardsgiftgooglekarticemarketPLAYpoklonstore

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

7 komentara, pridruži se diskusiji!
  • ja sam ovo kupijo kod atka bese 1500 dinara za 10 eura mislim ljudovi nema smila brate al dobro sto prodje ne dodje

  • Gde ima da se kupi GIFT CARD?

  • kad a udjem na google play trazi mi kod , i bez tog koda ne mogu nista da trazim, niti skidam, a kod nemam-.- sta da radim

  • A mozda ipak i ne bude tako, mozda ceo sadrzaj Play Store-a bude lakse dostupan korisnicima, zbog ovih kartica? Koliko ja znam, iOS korisnici iz Srbije mogu bez problema da kupuju aplikacije i igre ako imaju iTunes giftcards, koje mogu lako da se nabave tj kupe, dok bez tih kartica mogu da kupuju ako izaberu neko drugu zemlju.

  • Sve je to lepo ali… nerviraju zbog toga sto su nam na IO 2011 obecali paid apps i jos uvek nema nista od toga… Tako da nama ovo nista ne vredi dok nam ne omoguce da vidimo paid apps.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *