Stižu Google Play poklon kartice

Objavio u 16/08/2012 u 16:30

Kako Android Central prenosi, Google bi mogao u skorije vreme da pusti u prodaju svoje poklon kartice (gift cards) za Play Store. Nakon što su programeri zavirili u kod poslednje verzije Google Play aplikacije (3.8.15), naišli su na određene delove koji se odnose na korišćenje poklon kartica.

Nakon toga, pojavile su se i prve slike pakovanja tako da možemo biti sigurni da se nešto zanimljivo kuva u kuhinji zvanoj Google.

Google poklon kartice

Kada će ova usluga biti dostupna i na koji način će funkcionisati, još uvek nije poznato. Ova vest je obradovala korisnike ali i developere, koji se nadaju većoj prodaji aplikacija, a samim tim i većoj zaradi.

Nama u Srbiji bi za početak bilo dovoljno da možemo i bez poklon kartica da kupujemo aplikacije.

(FOTO: Android Central)

Tags: cardsgiftgooglekarticemarketPLAYpoklonstore
Saša Nedić

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

6 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Saša Nedić
  MDamnjanovic 16/08/2012 u 4:52 PM

  Sve je to lepo ali… nerviraju zbog toga sto su nam na IO 2011 obecali paid apps i jos uvek nema nista od toga… Tako da nama ovo nista ne vredi dok nam ne omoguce da vidimo paid apps.

 • Saša Nedić
  MDamnjanovic 19/08/2012 u 1:27 PM

  A mozda ipak i ne bude tako, mozda ceo sadrzaj Play Store-a bude lakse dostupan korisnicima, zbog ovih kartica? Koliko ja znam, iOS korisnici iz Srbije mogu bez problema da kupuju aplikacije i igre ako imaju iTunes giftcards, koje mogu lako da se nabave tj kupe, dok bez tih kartica mogu da kupuju ako izaberu neko drugu zemlju.

 • Saša Nedić

  kad a udjem na google play trazi mi kod , i bez tog koda ne mogu nista da trazim, niti skidam, a kod nemam-.- sta da radim

 • Saša Nedić

  Gde ima da se kupi GIFT CARD?

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share