Samsung Galaxy S3 eksplodirao prošle noći dok je vlasnik spavao!

Objavio u 28/05/2013 u 17:23

Sinoć sam na Reddit-u (Reddit.com/r/android) naišao na jedan veoma zabrinjavajući članak čiji naziv je glasio: “Prošle noći je moj Samsung Galaxy S3 eksplodirao dok sam spavao”.

SGS3 eksplodirao

Čovek je legao da spava, i kao svi mi, uključio telefon na punjač i stavio ga pored jastuka na krevet. Negde oko 3:15 je čuo glasan zvuk prštanja i video da mu telefon gori. Zapalio mu se čaršav, dušek i cela kuća mu se usmrdela na dim, čak je zadobio i opekotinu na prstu dok je izigravao vatrogasca.

U telefonu je sve bilo fabričko, nikakvih romova, overklokova, bio je prosečni korisnik telefona.

Ovde je originalna tema na Reddit sajtu sa još slika, a ovde su slike naduvane baterije.

Postavlja se pitanje, šta raditi sad? Pošto je fon kupljen preko Verizon operatera, a li je moguće tražiti odštetu i za telefon i čaršav i dušek i stres i da uzme novac što je mogao da izgori i on i kuća i porodica na spavanju? Pretpostaljvam da će Samsung debelo da plati da što pre zataška ovaj slučaj, ali mislim da je kasno.

Da li posedujete SGS3? Da li vas je strah da će vam fon možda eksplodirati na uhu dok pričate i razneti pola mozga?

Tags: eksplodiraoeksplozijaSamsung Galaxy S3telefon gori a baba se češljazapalio se

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Sad vise nisam siguran da li da kupim S3…ali ovo nisu bas cesti slucaji,mada to moze da bude i zadnji slucaj nekom….

  • Evo sta see desilo https://www.youtube.com/watch?v=-DcpANRFrI4
    Isti slucaj je sa svim Li bateriijama. Da li ce da mu vrate telefon I plate odstetu? Mozda ako ima garanciju na punjac i bateriju mada ta garancija obicno traje samo 6 meseci.

  • Nemam mogućnost da editujem svoj komentar, pa zato još jedan – evo šta Artem Russakowski ima da kaže o tome: https://plus.google.com/107797272029781254158/posts/9nJvpyojUEj
    Ne na svom Android Police, naravno. Brine čovek za reputaciju sajta.

    • Ne bih se slozio sa Artemom, iz više razloga:
      1. Ne verujem da bi iko normalan stavljao u javnost, pogotovo na Reddit, stvari zbog kojih neka kompanija moze, tužbom, da ga pretvori u bednog prosjaka.
      2. Android Police sajt nije stavio ovaj članak na sajt jer mu je glavni sponzor Verizon – firma od koga je momak kupio S3. Svaki drugi clanak im je reklamna ponuda Verizona i Samsunga.
      3. Samsung vs potrošač = tenk vs mrav. Bilo je očekivano da će “rerna da proradi”.
      Još nešto:
      – Android Police jeste kvalitetan sajt, ali pre svega jer imaju jako dobra leđa i sponzore koji ih filuju fenomenalnim informacijama. I naravno gikčine koje vole da rade to što rade.
      – Android Police je pre neki dan preneo informaciju da je Sirijska Elektroska Armija (LOL) hakovala tamo neke aplikacije i Twitter naloge. Ovo samo mogu ameri da poveruju, mi odavde znamo kakva je situacija i koji je cilj te propagande. Posle ovoga se AP srozao u mojim očima, ali na moju žalost i dalje ću morati da ih pratim, baš iz onog razloga gore – jer ih non stop filuju fenomenalnim informacijama.

  • Ma, da, premro sam od straha. Ne znam samo da li da se prvo evakuišem sa sve familijom ili pokrenem tužbu protiv Samsunga za pretrpljeni stra’.
    Za prošli GS3 koji je sam od sebe eksplodirao su otkrili veštačenjem da je sušen u mikrotalasnoj, što je pokušaj od prevaranta i priznao posle. Kad će ovaj? Što ne tuži Samsung, ili Verizon?
    Kad dobije odštetu, povući ću reč. Prevara.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *