Samsung Galaxy S3 ekran daleko precizniji od iPhone 5s i 5c

Objavio u 27/10/2013 u 13:27

optofidelity iphone galaxy comparison

Kao što je nekada bila bitka Intel vs AMD, tako je danas Samsung vs Apple. Apple-ovi novi telefoni, iPhone 5s i iPhone 5c su stavljeni na test uporedno sa Samsungovim Galaxy S3 modelom. Na testu je merena preciznost ekrana osetljivog na dodir. Studiju je izveo OptoFidelity, koji je ovo merenje preciznosti i odziva ekrana robotskim prstom.

Na slici iznad zeleno pokazuje preciznost unutar jednog milimetra a crveno pokazuje preciznost koja izlazi is tih granica. Kao što je na prvi pogled uočljivo, Samsungov ekran je mnogo precizniji od Apple-ovog. Za Apple je ovo loše jer su ovi uređaji tek izašli na tržište. Opet, Samsung samo može da se ponosi svojim godinu dana starim parčetom hardvera.

[via OptoFidelity]

Tags: AndroidAndroid ili iPhoneAppleekranpreciznostsamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *