Desire HD i dalje na HTC listi za Ice Cream Sanwich

Objavio u 19/07/2012 u 7:11

HTC DHD

Iako se prethodnih dana pričalo da HTC Desire HD neće dobiti zvanični Android 4 Ice Cream Sandwich, to će se ipak desiti.

Kanadski mobilni operater Telus je objavio da njihovi Desire HD urešaji neće dobiti apdejt na Android 4 jer im je HTC rekao da su imali problema sa radom ICS-a na tom telefonu i da ga neće ažurirati na četvrtu verziju Androida.  Ovo se ubrzo proširilo svetom, jer logično je ako je HTC rekao tako nešto njima, svi vlasnici ovog telefona će ispaštati.

Dok su vlasnici ovog (ne rutovanog) telefona plakali kao deca, HTC je herojski objavio da je on ipak i dalje na listi za Ice Cream Sandwich. Srećni?

Tags: Android 4.0apdejtHTC desire HDIce Cream SandwichTelusThunderbolt

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *