Stigao update 4.3 na Sony Xperia Z1 u Srbiji

Objavila u 30/01/2014 u 8:21

Stigla nam je potvrda na Tviteru od Milana da je stigao apdejt na 4.3 za korisnike Xperia Z1 uređaja. Proverite vaše Xperia Z1 miljenike da li je stigao apdejt. Milan nam je poslao i screenshot:

Xperia Z1 4.3 update

Sony Xperia Z Ultra takođe treba da dobije apdejt u ovoj turi.

Šta 4.3 apdjet donosi:

– Project Butter performanse i optimizaciju interfejsa, kao i glatkije grafičko iskustvo. Telefon bi generalno trebao brže i bolje da se ponaša.

– Sony aplikacije dobijaju fejslifting radi boljeg iskustva pri korišćenju: Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, Sony Select

– Sony-jeve Media aplikacije: WALKMAN, Album i Movies bi trebale da dobiju prirodniji i intuitivniji interfejs sa mogućnošću pristupa lokalnom i cloud sadržaju.

Kao i neka druga poboljšanja.

Ja nemam ovaj telefon, pa nisam sigurna kolika je promena sa apdejtom, pa ako vi imate iskustva, ostavite u komentarima.

Tags: 4.3 AndroidProject ButterSony Xperia Z1update AndroidaXperia interfejs

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *