Stigao Gingerbread na Desire Z

Objavila u 15/07/2011 u 19:21

HTC Desire ZHTC se u poslednje vreme pokazao kao kompanija koja ispunjava obećanja. Obećali su apdejt za Desire Z telefone krajem jula. I danas nam je Alek na našoj Facebook stranici javio da je stigao Gingerbread iliti Android 2.3.3 na HTC Desire Z. Hvala Alek na obaveštenju! Ako niste apdejtovali a želeli bi ste, a pritom niste dobili obaveštenje o apdejtu, idite na Menu->Settings->About Phone->System Update da proverite da li ima apdejta za vaš telefon. Ako još nema apdejta, sačekajte par dana, stići će.

Što se tiče rutovanih korisnika, obratite pažnju, da primenjivanjem ovog apdejta možda gubite rut na telefonu i možda će biti teže da ga ponovo rutujute. Slično se desilo HTC Wildfire korisnicima sa oficijalnim apdejtom na 2.2. Zato vam savetujem da sačekate par dana dok likovi sa XDA foruma ne nabudže oficijalni apdejt tako da može sigurno da se primeni bez gubljenja root privilegija. Za svaki slučaj nemojte primeniti ovaj OTA apdejt da bi ste se osigurali i pratite xda.

Danas je pitao neki lik da li može da rutuje i kako njegov Desire Z sa 2.3.3 verzijom i još se ne zna tačno kako. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1169538

Imate i temu gde je neko postavio pitanje da li sme da apdejtuje rutovan telefon: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1169195

Tags: Desire ZfacebookhtcrutUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *