Skype za Android – ažuriran izgled za bolju upotrebljivost

Objavio u 24/07/2015 u 22:18

Skype za Android je počeo sa ažuriranjem, koje je do sada verovatno stiglo do većine korisnika putem Google Play prodavnice.

Skype 5.6 za Android donosi osvežen dizajn koji ima za cilj da učini ovu aplikaciju lakšom za korišćenje nego što je to bilo ranije.

Prvo, možete videti više ćaskanja u Recent (Skorašnji) jezičku, i kao i pre, da bi ste nastavili sa dopisivanjem trebate samo da kliknete na jedno od tih ćaskanja.

Skype za android

Okrugle profilne slike (avatari) su sada prisutne kroz celu aplikaciju, što će konačno učiniti profilne slike vaših prijatelja konzistentnim bez obzira gde ih videli u Skype-u za Android. Pored toga, online statusi vaših prijatelja će biti prikazani na vrhu njihovih avatara svuda u aplikaciji.

Unutar ćaskanja, mehurići sada imaju novu boju, koja čini tekst više izraženim. Zahvaljujući tome, poruke su sada vidljivije, i može se jasno razaznati šta ste vi rekli a šta drugi. Od ovoga će najviše imati koristi oni koji dosta učestvuju u grupnim dopisivanjima.

I kao i uvek, pored ovoga, sa ovim ažuriranjem su stigla i brojna neimenovana poboljšanja i ispravke u ovoj novoj verziji Skype-a, a sve sa ciljem da aplikacija bude stabilnija.

Skype - free IM & video calls
Skype - free IM & video calls
Developer: Skype
Price: Free

Tags: aplikacijaažuriranjePlay ProdavnicaSkype

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share