Nokia Here Mape za Android ažurirane

Objavio u 11/02/2015 u 22:06

Here Mape su upravo primile važno ažuriranje za mape za čitav svet, kojim se dobijaju novi podaci za mape kao i druga brojna poboljšanja.

Za početak, tu su brojne novosti i poboljšanja za navigaciju, koja ukjučuju i nove lokacije širom sveta. Takođe deo ovog ažuriranja su i preciznije prikazivanje, metroa, tramvajskih linija i železničkih trasa.

Ažurirana verzija ove aplikacije dolazi i sa poboljšanim „vodenim karakteristikama“. Šta to tačno znači? Pa npr. aplikacija će sada obezbeđivati mnogo precizniju prezentaciju vodenih površina – poput bara, jezera, reka i tako dalje. Sve u svemu, gotovo sve oblasti u svetu su dobile nove podatke sa ovim ažuriranjem.

Ovo ažuriranje neće ići kroz Google Play prodavnicu, tako da ćete morati da sačekate da vam stigne obaveštenje o dostupnom ažuriranju. Ovo je veoma bitno ažuriranje za Here Mape, pa ako ste ikada razmišljali o dobroj alternativi za Google Mape, sada je možda dobro vreme da isprobate tako nešto.

HERE WeGo: Maps & Navigation
HERE WeGo: Maps & Navigation

Izvor HERE

Tags: AndroidažuriranjeBesplatna navigacijaHERE mape

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *