Još jedan update Facebook aplikacije na 1.8.1

Objavila u 16/12/2011 u 9:07

Facebook aplikacijaPre nekoliko dana Facebook aplikacija je dobila značajan update na verziju 1.8. Aplikacija je redizajnirana sa novim menijem, poboljšane su mogućnosti fotografije i repozicionirani su dugmići. Promene u ovoj verziji aplikacije ubrzavaju prikaz fotografija i albuma, pojednostavljen je sistem šerovanja fotografija, čitanja komentara i izmene naslova. Interfejs je zapravo mnogo bolji u 1.8 verziji aplikacije.

Sada sa 1.8.1 verzijom dodato je još promena:

 1. Bolja i brža navigacija: pristup grupama, aplikacijama, stranicama (page) i podešavanjima jednim klikom.
 2. Pretraživanje prijatelja, pretplatnika, aplikacija i stranica.
 3. Pregled tagovanih prijatelja na fotografijama i zumiranje.
 4. Brže notifikacije – push notifikacije u realnom vremenu.
 5. Lakši pristup igrama i omiljenim aplikacijama
 6. Pristup mobilnoj verziji Timeline-a
 7. Pristup listama prijatelja i pretplatnika

Ja nisam nešto aktivna na Facebooku pa ni samu aplikaciju nešto ne koristim. Pa me zanima kako se vama čini aplikacija, da li je bolja, da li nešto ne valja i šta? Videla sam u recenzijama na Marketu da se ljudi žale da ne radi postovanje na grupe na kojima su administratori.

Facebook
Facebook
Price: Free
Tags: 1.8.1aplikacijafacebooktimelineUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Не би била лоша када се не би сама палила, још бих је и имао на телефону. Овако само пробао и излетела напоље као и Твитер који не могу да контролишем већ ради сам. Почиње то да ме иритира код Андроида X-(

  • bas iz tog razloga sam je davno obrisao, a sto je najgore,kad god uhvati wifi,pokaze da sam online na chatu iako mi je telefon npr u dzepu i nemam nameru da pricam sa bilo kim, sto mi je uzrokovalo nekoliko neprijatnih situacija i objasnjavanja da zapravo i nisam bio na fb…
   od tada koristim touch.facebook.com, savrseno radi,ali je malo tezi na data transferu ~1MB po stranici

 • Na zalost najbolja funkcija uploada fotografije iz galerije na facebook vise ne radi (FC aplikacije FB). Ponekada stvarno ne razumem ove glupe releas-e. Nije da sam to koristio non stop, ali bar poneki put za rodbinu je pomagalo.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *