HTC One dobija 4.2.2 apdejt

Objavila u 17/07/2013 u 9:27

HTC-One-gets-Android-4.2.2-OTA-in-the-UK-and-the-NetherlandsPotvrđeno je da je u Holadniji i Velikoj Britaniji krenuo apdejt 4.2.2 na HTC One telefonu. Apdejt stiže kao OTA, tako da ako posedujete ovaj telefon, proverite u Settings > About > Software Updates da li je i vama stigao. Tokom trećeg kvartala bi ovaj apdejt trebao svima da stigne.

Update 4.2.2 u kombinaciji sa Sense 5 HTC-ovim interfejsom čini početni ekran personalnijim. U HTC BlinkFeed interisali su i Instagram. Poboljšali su HTC Music Channel plejer i mogućnost zaključavanja fokusa i ekspozicijie u aplikaciji za kameru.  Korisnici dobijaju duplo više tema za kreiranje atraktivnih ‘video highlights’ pregleda svojih događaja.

Ne treba zaboraviti i ostale JellyBean poslastice:

 • Photo Sphere – foto sferične fotografije
 • Poboljšan lock screen – podrška vidžeta i svajpovanje direktno u kameru.
 • Daydream screensavers
Tags: 4.2.2apdejtHTC OneJellyBeankamerapoboljšanjaUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
 • To je to sto se tice updatea za ovaj model, kraj, nece ih biti vise. : P

 • HTC One je dobio OTA update na 4.2.2 u Crnoj Gori 05.07.2013. Vjerujem da je taj dan pušten za ovaj dio svijeta.

  Inače – odličan!

  Osim navedenog, riješeno je i nekoliko iritantnih nedostataka: sad je moguće eliminisati ružni crni menu-bar sa tri tačkice tako što se Recent app tasteru dodjeljuje i Menu funkcija.
  Moguće je promijeniti redosljed home screen-ova, i sl.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *