Honeycomb update 3.55.405.1 za HTC Flyer

Objavila u 06/12/2011 u 17:11

Naslov govori sve, HTC Flyer dobija OTA update na Honeycomb. Ova vest je juče protutnjila vebom, ali pošto smo bili malo zauzeti, nismo stigli odmah i da objavimo. OTA update na Android 3.2 prvo stiže korisnicima u Evropi a potom će biti pušten i u Americi. Ovo je bio dosta težak zadatak za HTC, bilo je potrebno da se softver prilagodi HTC-ovoj olovci koja se koristi sa ovim tabletom. Tako je na ovaj update čekano duže nego inače. Ali bitno da je tu, i da sada korisnici Flyer-a mogu da uživaju u Honeycombu odnosno u blagodetima OS-a namenjenog tablet računarima.Kako vidim na netu, u pitanju je verzija apdejta 3.55.405.1 i velika je nekih 210 MB. Ako ima vlasnika HTC Flyer-a, javite nam da li ste dobili update i na kojoj ste mreži.

Danas se pojavila još jedna vest u vezi HTC-a, a to je da im je posle uspešnog trećeg kvartala ove godine, sada u novembru prodaja opala i to za 20% u odnosu na novembar 2010. Nije navedeno šta se desilo i šta je uzrokovalo ovakav drastičan pad. Videćemo šta će se desiti do kraja godine.

HTC pad

Tags: HoneycombHTC FlyerOTApadprodajastatistikaUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Koja je ova glupost od verzije .bolja je stara kao sto je rekao vec jedan glvne su iskljucen . Ili napravite novi android a ovu trojku odbacite . i nije cudo sto se slabo prodaje ovaj model od tablet kada mu je verzija nula.. i pola aplikacija neradi . kada ih pokrenm moram ga ugasit pa upalit i deinstalirat aplikaciju..

  • Meni se ne svidja ova android verzija, zbog toga sto su originalna dugmad na tabletu iskuljucena, i instalirana na ekranu, katastrofa, sad ova dole na tabletu su beskorisna tj. onemogucena.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *