Gingerbread za HTC Desire krajem aprila početkom maja

Objavio u 13/04/2011 u 14:17

desire gingerbread

Iako je ova vest stara više od nedelju dana, posle više pitanja kako na twitter naloga tako i uživo odlučio sam da je i napišem za one koji još uvek ne znaju, a mi smo je nekako propustili.

Three UK mreža je prva koja je potvrdila apdejt na Gingerbread za HTC Desire. Na njihovom twitter nalogu su izjavili da je ove nedelje počeo testing program i da će najverovatnije apdejt biti pušten krajem aprila početkom maja.

Kada uzmem ovo u obzir Gingerbread za HTC Desire je ili gotov ili u završnoj fazi. Evropske mreže koje su brendirale Desire će verovatno izbaciti apdejt u isto ili slično vreme. Otključani Desire telefoni će verovatno, kao i do sada, dobiti apdejt nešto ranije, što znači pre kraja meseca. Ne brendirani telefoni pre dobijaju apdejt jer ne moraju da prođu kroz proces provere i odobravanja novog firmware-a, pa se s toga puštaju u promet čim dobiju apdejt od proizvođača.

Ako dobijete apdejt, možete nas i sve čitaoce obavestiti u porukama.

Napomena: kao i kod svakog apdejta, ukoliko imate root-ovan telefon i ne želite da ga izgubite, sačekajte da developeri provere da li se apdejtom gubi root i da li je moguće ponovno root-ovanje telefona nakon apdejta.

Tags: apdejtDesireGingerbreadhtcUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *