Froyo konačno stigao na Motorolu Milestone

Objavio u 16/03/2011 u 19:46

Motorola Milestone Froyo

Kako je postojao velik broj zahteva, Motorola je odlučila da izbaci Froyo apdejt za Motorola Milestone korisnike. Motorola Milestone je ekvivalent američkoj verziji Motorole Droid, koji je već duže vreme imao Froyo. Apdejt možete skinuti sa Motorolinog zvaničnog sajta. Motorola je takođe pružila i detalje promena koje uključuje ovaj apdejt ako “niste sigurni da li vam ovaj apdejt treba”.

Nema informacija zbog čega se ovoliko čekalo na apdejt, iako je Američki ekvivalent već odavno imao Froyo, ali bolje ikad nego nikad. A sad da ih pitamo kad će Gingerbread? 🙂

Tags: 2.2apdejtfroyoMilestonemotorola

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *