Foursquare je dobio odličan update

Objavila u 10/02/2012 u 7:48

foursquareAko koristite Foursquare, dopašće vam se nove funkcije koje su stigle sa poslednjim apdejtom. Sada vam 4sq prikazuje svet oko vas na malo drugačiji način.

Kada odete na opciju Explore, aplikacija će vam prikazivati lokacije u vašoj neposrednoj blizini koje su posetili vaši prijatelji a i vi. Možete sortirati lokacije po tome koje su najčešće posećene, po barovima, kafićima , restoranima, prodavnicama itd. Možete pogledati na mapi gde se nalaze u odnosu na vašu lokaciju. Takođe možete podesiti da vam se prikazuju samo lokacije na kojima dosad niste bili a bili su vaši prijatelji, ili samo lokacije na kojima ste vi bili. Takođe, možete ukucati bilo koju drugu lokaciju u odnosu na koju želite da vam aplikacija ponudi šta da posetite. Na svakoj lokaciji koju vam ponudi aplikacija možete videti, koliko puta je svaki vaš prijatelj bio na toj lokaciji kao i ostale standardne detalje.

A ako imate Android Beam kao što to ima Galaxy Nexus telefon čekinovanje (check-in) je još lakše. 😀 Ukoliko se vaš prijatelj sa kojim ste došli čekinovao i takođe ima Android Beam, dovoljno je da približite telefone i da prenesete na vaš telefon čekin. 😀 Ha, zar to nije cool? Pisali smo o Android Beamu i Ice Cream Sandwichu na ovoj temi.

U ovom apdejtu je i poboljšan skrol kroz aplikaciju, sad radi bolje.

Pa ako niste apdejtovali Foursquare, odmah u Market i klik na update. 😉

Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Developer: Foursquare
Price: Free

Tags: 4sqexplorefunkcionalnostlokacijenovineUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *