DashClock Widget v1.7 beta donosi Material dizajn

Objavio u 20/04/2015 u 0:03

Početkom 2013. Roman Nurik je objavio DashClock Widget, koji predstavlja raznovrstan, modularni vidžet – koji podržava stvari poput: vreme, vremensku prognozu, nepročitane Gmail poruke, alarme itd. Ali ono zbog čega je DashClock veoma popularan – jeste njegova modularna priroda. Korisnici mogu da dodaju ekstenzije (dodatke) za aplikacije koje već koriste, dozvoljavajući na taj način da se prikažu informacije različitih i nepovezanih aplikacija na jednom mestu.

Nakon poslednjeg ažuriranja, koje je bilo davnog decembra 2013, činilo se da je DashClock otiša na odmor (malo duži 🙂 ). Na sreću, izašla je nova verzija 1.7 koja je trenutno u beta fazi, a sa njom dolazi novi Material dizajnirani korisnički interfejs.

Ovim ažuriranjem su najviše osvežene i zategnute stvari unutar podešavanja aplikacije, te s’ toga sam vidžet bi trebao da izgleda poznato. Da biste dodali ekstenzije, sve što treba jeste da kliknete na plivajuće dugme u donjem desnom uglu i izaberete koju ekstenziju želite – u koliko je nemate u ponuđenim opcijama, možete je preuzeti iz Play prodavnice. Takođe, interfejs je podeljen u panele sa svim prikazanim opcijama, a tu je i nova opcija, koja dozvoljava drugim aplikacijama da vide informacije iz vaših DashClock ekstenzija.

Ako želite da isprobate 1.7 beta verziju ove aplikacije, pridružite se DashClock Widget zajednici na Google+, a zatim se prijavite da postanete tester i preuzmite aplikaciju iz Play prodavnice, ili preuzmite APK fajl odavde. Da li već korisite DashClock Widget i da li vam se sviđa, kao i uvek, pišite nam u komentarima.

DashClock Widget
DashClock Widget

 

Tags: ažuriranjebetaDashClock widgetMaterial DesignPlay Prodavnicawidget

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *