#autoawesome sada i kada prodrmate telefon

Objavila u 13/12/2013 u 2:05

Funkcija koja na Google + dodaje sneg koji pada na fotografijama sa snegom i animira lampice koje svetle na fotografijama sa novogodišnjim lampicama  je poslednji Google specijalitet za novogodišnje i božićne praznike koji su pripremili Google+ korisnicima. Ovu funkcionalnost su nazvali autoawesome i možete pod hashtagom #autoawesome da na Google+ društvenoj mreži vidite još gomilu slika sa ovim efektima.

Sa poslednjim apdejtom za Google+ (4.2.4), Google je dodao mogućnost da se efekat snega doda na svaku novu sliku koju napravite jednostavnim drmanjem telefona. Kako radi ovaj efekat pogledajte na ovom linku u kratkom klipu. Google je za ovo novogodišnje iznenađene napravio i video klip:

Ako vam se Google+ nije još apdejtovao, APK fajl možete skinuti sa ovog linka.

 

Currents
Currents
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: AndroidautoawesomeBožićgoogleiznenađenjeNova godinasneg

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *