Samsung tvrdi da je prodao 40 miliona Galaxy S4 telefona

Objavio u 24/10/2013 u 10:33

Samsung Galaxy S4 in nature 009Nekoliko meseci nakon što je izašao, Samsung tvrdi da se Galaxy S4 telefon prodaje ko alva.

Samsung CEO JK Shin je izjavio da je kompanija prodala neverovatnih 40 miliona Galaxy S4 telefona od kako je predstavljen početkom godine. Nakon izlaska, telefon je prodat i 20 miliona primeraka u roku od samo dva meseca. Za 40 miliona je bilo potrebno još tri meseca.

Prethodnik, Galaxy S3 je prodat u 30 miliona primeraka od predstavljanja 2012. što je tada bilo više nego što je ikada prodat pojedinačni telefon bilo kog proizvođača. Samsung tvrdi da će sa S4 telefonom do kraja godine stići do brojke od 50 miliona. Kao adut imaju prednovogodišnju šoping groznicu.

[via AndroidCentral]

Tags: galaxy s4prodajasamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *