Motorola izbacila teaser i odbrojava

Objavila u 16/10/2011 u 10:34

motorola counter

Motorola je na njihovom sajtu postavila brojač na kome odbrojavaju do nečega. 😀 Zaista velika šteta što Motorole i njihovih Android telefona nema na našem tržištu 🙁 ali to ne znači da ne treba da znamo i da Motorola pravi dobre i kvalitetne Android uređaje. Evo, zakazali su događaj na kojem će sigurno predstaviti njihovo novo čedo, pretpostavlja se da će to biti Droid HD iliti Spyder. Spyder će imati Dual Core procesor na 1,2 Ghz, 1GB RAM, ekran od 4,3 inča i podršku za 4G LTE.

Interesantno je da je prvobitno trebao Ice Cream Sandwich da bude predstavljen u Hong Kongu 18. oktobra pa je sada ipak rečeno da će to biti 19. oktobra. Tako da će Motorolin novi telefon biti predstavljen nekih 10 sati ranije, pre predstavljanja Samsung Nexus Prime-a u Hong Kongu.

Događaj je zakazan za 18. oktobar, tačno u podne, održaće se u Njujorku. Po našem vremenu to je 18h, 18. oktobra.

Pogledajte i teaser:

Šta je 42 u najavi u klipu? Smisao života?

Tags: Androiddogađajmotorolanajava

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *