LG Optimus G stiže sa Snapdragon 800 procesorom

Objavio u 20/06/2013 u 19:51

LG QUALCOMM 800

O LG-u se u poslednje vreme dosta priča, kao na primer da se high-end linija više neće zvati Optimus, već samo low-end i srednja klasa. Danas je stigla vest da će nova G serija dobiti novi Snapdragon procesor, tačnije Qualcomm Snapdragon 800.

Kod mene je na testu trenutno Optmius G koji ima Snapdragon S4 Pro procesor i mogu reći samo WOW, Optimus G radi odlično, nema laga ni malo, više o tome u recenziji. Mogu samo da zamislim kako će izgledati iskustvo sa Snapdragon 800 procesorom.

Ono što čini Snapdragon toliko moćnim da prikaže sve u Full HD rezoluciji i da isti i snimi je Adreno 330 GPU koji duplira performanse “starog” Adreno 320 GPU-a.

Kao što se i očekivalo LG je najavio naslednika Optmius G-a i Nexus 4 modela koji će dobiti 800-ku.

Ono što je sigurno je da nova LG linija pametnih telefona sigurno neće biti jeftinija, nego samo skuplja. Ali definitivno brža i sposobnija. Jako me zanima kako će se situacija sa LG-em odvijati u bliskoj budućnosti, izgleda da su sada na dobrom putu.

Šta vi mislite?

Tags: brzinaLGNexus 4Optmius GQualcommSnapdragon 800

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *