HTC je predstavio Desire 816 i Desire 610 [saopštenje]

Objavila u 25/02/2014 u 1:36

Predstavljena su dva modela iz portfolija uređaja srednje klase za 2014. godinu, HTC Desire 816 i HTC Desire 610 koji sadrže napredni set funkcija koje ih čine jednim od pametnih telefona sa dobrim odnosom cene i mogućnosti, uz dobar audio i vizuelni doživljaj. Pored toga, HTC je predstavio HTC Power To Give inicijativu i  istraživanje „Dobar dizajn nas usrećuje“.

HTC Desire 610

HTC Power To Give

HTC je pokrenuo danas HTC Power To Give™, inicijativu koja ima za cilj da kreira superračunar koristeći ukupnu procesorsku snagu Android pametnih telefona. Trenutno u beta verziji, HTC Power To Give ima za cilj da podstakne vlasnike pametnih telefona da otključaju svoju neiskorišćenu procesorsku snagu kako bi pomogli u odgovaranju na neka od najvažnijih društvenih pitanja. U ovom trenutku, borba protiv raka, AIDS-a i Alchajmerove bolesti; inicijativa da se svakom detetu obezbedi čista voda za piće i čak potraga za vanzemaljskim životom predstavljaju pitanja koja se rešavaju putem volonterskih računarskih platformi.

HTC je predstavio model HTC Desire 610. Ima ekran od 4,7 inča, HTC BlinkFeed i HTC-ovu zvučnu inovaciju, HTC BoomSound.

„Korisnici bi trebalo da imaju mogućnost izbora najboljih karakteristika u svakoj klasi, bez potrebe da prave kompromis kada je kvalitet u pitanju“, rekao je Filip Bler (Philip Blair), predsednik HTC EMEA. „Model HTC Desire 610 nudi neprikosnoven spoj funkcionalnosti i zabave, po ceni koja iskustvo uživanja u sjajnom pametnom telefonu čini dostupnim svima.“

Novi HTC Desire 610 će biti dostupan širom Evrope tokom maja.

Kompletnu i detaljnu specifikaciju Desire 610 možete videti u dokumentu na linku HTC Desire 610 HTC Desire 816 specifikacije

HTC Desire™ 816 izdvaja i primenjuje najbitnije elemente dizajna međunarodno priznate porodice HTC One®, sa paletom jakih, modernih boja i kvalitetnim materijalima koji asortimanu HTC Desire daju one tako poznate, a ipak karakteristične odlike. Prikazujući opsesivnu usredsređenost kompanije HTC na neverovatan dizajn, iznutra i spolja, model HTC Desire 816 sadrži napredni set funkcija koje ga čine jednim od pametnih telefona sa najboljim odnosom cene i mogućnosti od svih koje je kompanija HTC ikada predstavila.

„HTC Desire 816 označava početak uzbudljivog novog doba za proizvode srednje klase,“ izjavio je Piter Čou (Peter Chou), direktor kompanije HTC. „Predivan i za gledanje i za držanje, sa odgovarajućom tehnologijom i softverom, HTC Desire 816 dovodi u pitanje sve što ljudi očekuju od pametnih telefona nešto nižeg cenovnog ranga. On omogućava pravi izbor u okviru kategorije time što donosi izuzetno privlačan dizajn i visoke performanse po neverovatnoj ceni.“

HTC Desire 816 ima ekran od 5,5 inča. Dve kamere čine uređaj HTC Desire 816 idealnim za ljubitelje fotografije. Zadnja kamera od 13MP, zajedno sa HTC Zoe™ i automatskim „video-highlights”  sistemom, kao i prednja kamera od 5MP, čine ovaj uređaj u isto vreme savršenim za snimanje sjajnih „selfija“, ali i za slikanje predivnih pejzaža visokog kvaliteta.

Pokretan četvorojezgarnim procesorom na 1,6 GHz i sa mogućnošću 4G LTE povezivanja

Novi HTC Desire 816 će globalno biti dostupan tokom aprila.

Kompletnu i detaljnu specifikaciju Desire 816 možete videti u dokumentu na linku HTC Desire 816 specifikacije

Tags: Desire linijahtcHTC Desire 610HTC Desire 816MWCMWC2014

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *