Eksplozija Samsung Galaxy S3 telefona

Objavio u 21/06/2012 u 14:29

sgs3 boom

Samsung Galaxy S3, najnoviji Samsungov mezimac se čini kao dosta kvalitetan telefon, ali jedan primerak se pokazao kao neispravan. Korisnik po imenu Dillon je u svom automobilu iskusio malu eksploziju na SGS3 modelu.

Uređaj je izbacio mali beli plamen sa vrha uređaja. Bežične konekcije su mrtve, ali ostali delovi telefona, kao što je ekran, kaže du su potpuno ispravni.

Nadajmo se da je ovo izolovan slučaj i da ovo ne pređe u pandemiju.

[via Phandroid]

Tags: eksplozijaGalaxy S3radiosamsungsgs3
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!
 • eboye

  To se desava na visokim temperaturama. U SAD ima gomila takvih ostecenja.

 • eboye

  Nije to Samsung izmislio.crApple je to odavno patentirao. 🙂

 • eboye

  I sad u garanciji da mu kazu da je to mehanicko opterecenje i da to ne uvazavaju… 🙂

 • eboye
  Aleksandar Radovic 05/10/2012 u 8:48 AM

  Puklo mi je staklo ekrana na Samsungu S3, nema ostecenja od pada,ne priznaju zamenu u garanciji nego traze 18.000dinara.Kazu da ima puno takvih slucajeva kod nas ali i u svetu.Na forumima sirom sveta ima dosta ovakvih slucajeva.
  Pisu da prve serije koje su se pojavile imaju taj problem i da tamo ih menjaju bez problema,ovde Vas u Begramu i BG elektroniku odmah odbiju.Potrazicu pravnu zastitu.
  Interesuje me Vase misljenje.

  • eboye

   Pogledaj na http://www.parts4repair.com/ ili nekom slicnom sajtu, mozda mozes da nadjes jeftinije ekran i nadjes nekog sa malim srafcigerima ili sam zamenis ekran 🙂

   Inace ekran je najskuplji deo na telefonu, tako da je i logicno da toliko kosta popravka. Evo gledam bas na tom sajtu ekrani za neke starije modele kosta oko 150e, tako da cifra od 18.000 dinara za S3 ekran i nije puno.

   Tj. jel tebi ispao telefon? Ili je sam od sebe pukao? Ako je sam od sebe, onda sud po obavezno, pa ja bi im za te novce dahtao za vrat 🙂

 • eboye

  Telefon sa fotografije gore je ispao u vodu, pa susen u mikrotalasnoj, sto je izazvalo ostecenje. Poslat je u laboratoriju gde je ovo ustanovljeno, a kasnije je vlasnik priznao da se to desilo. Ne znam sta je bilo posle (da li su ga tuzili ili sta), ali nije eksplodirao sam od sebe, ni na punjacu ni od Sunca.
  Niti sam naleteo na price o tome da se ekran lomi sam od sebe, daj neki link da vidim.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share