Android OS bag sa SMS-ovima

Objavila u 04/01/2011 u 15:43

Android bugNa Engadget-u su objavili da Android OS pati od ozbiljnog baga sa SMS-ovima i MMS-ovima. Grešku su prijavili korisnici, na Google Code postoji i tema o ovom bagu. Kako kažu radi se o tome da kada šaljete poruku ponekad se desi da poruka ne bude poslata onome koga ste selektovali nego nekom drugom iz kontakt liste. Ovo zaista može biti neprijatno, izazvati socijalne probleme i uneti ozbiljan problem u komunikaciji. Meni se lično nije desilo (nadam se :). Ono što Engadget još navodi je da je do pre nekoliko dana na ovoj temi na Google Code sajtu pisalo da je prioritet problema medium (srednji). Nakon objave ove vesti na Engadget-u i prenošenjem iste vesti na drugim blogovima, Google je promenio prioritet ovog problema na critical (kritičan), što je bar za početak dobar znak.

Tags: android osengadgetGoogle CodeMMSsms

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Meni se desio slican problem…poslao sam drugu poruku jednog dana tacno u 20:03 h … posle 7 dana telefon je posalo u isto vreme poruku tom drugu … poruka je bila istog sadrzaja…gledam datum i vreme i ne mogu da verujem… to mi se desavalo …3 puta za 5 meseci od kada imam samsung galaxy s sa android 2.1 platformom…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *