Rezultati nakon četvrtog kruga Srbodroid kviza

Objavila u 10/01/2013 u 0:14

blueberryWoooho gotov i četvrti krug Srbodroidovog velikog kviza. 😀 Pa drugari, sjajni ste bili! U četvrtom krugu su pitanja ubedljivo bila najteža ali ste i dalje bili fantastični. Za 4 nedelje bilo je blizu 2000 učesnika u kvizu. 🙂 Vežbalo se, učilo se i bili ste poprilično uporni. 😀

Mnogi poznanici su nam rekli da znaju pitanja ali da je prosto nemoguće za 2 sekunde pročitati i odgovoriti na pitanje. Naravno da sam testirala kviz i izvodljivo je ali ukoliko se pitanja nauče napamet. Tako da svako ko je osvajao nagrade, pre toga se svojski potrudio da sazna pitanja. Trud se nagrađuje.

Mi ovaj kviz smatramo uspešnim jer smo uspeli kroz zabavu da nateramo ljude da nauče nešto novo, da se informišu o Android platformi što je i cela svrha Srbodroida. Drago nam je i da smo uspeli da vas nasmejemo. 🙂 Nećemo stati na ovom, biće novih nagrada i mogućnosti da se nešto osvoji. Sledeće put ćemo se više fokusirati na znanje.

Pa ovako, da ne dužim dalje. U četvrtom krugu nagrade su osvojili:

Aleksandar Djudic je osvojio Trust 10″ Soft sleeve for tablets i to sa rezultatom 15 tačnih odgovora za 35 sekundi

Nikola Dragicevic je osvojio Transcend microSD kartica 16GB class 10 sa rezultatom 15 tačnih odgovora za 36 sekundi

Snezana Sekulic je osvojila Srbodroid majicu sa rezultatom 15 tačnih odgovora za 39 sekundi

 

Kao što znate, na kraju četvrtog kruga se dodeljuje i Premium nagrada, odlični Blueberry tablet – od 10 inča (NETCAT-M10-BW 10,1″).

Ovu nagradu dobija učesnik koji je sveukupno u sva četiri kruga kviza osvojio najviše bodova, odnosno ko je odgovorio tačno na najveći broj pitanja za što kraće vreme. Iz nedelje u nedelju se menjao prvoplasirani za ovu nagradu, i poslednji krug je odlučio pobednika.

Mića Radulović je osvojio Blueberry tablet. 🙂 Čestitam Mićo, da ga koristiš sa zadovoljstvom i javiš nam utiske!

Mića Radulović je u prvom krugu odgovorio tačno na sva pitanja za 47 sekundi, u drugom krugu za 38 sekundi, u trećem za 42 sekunde i u četvrtom za 50 sekundi. Što je ukupno 60 tačnih odgovora za 177 sekundi.

Dugo je držao prvu poziciju Aleksandar Djudić, ali je u poslednjem trenutku Mića preuzeo vođstvo. Aleksandar je tačno odgovario na sva pitanja u svim krugovima sa rezultatima u sekundama redom: 79+40+37+35 što je ukupno 191 sekunda. 🙂

Ostali odlični rezultati:

Marija Sekulic 60 tačnih odgovora, za 208 sekundi

Nemanja Dragicevic 58 tačnih odgovora za 247 sekundi

Aleksandar Lazarević 58 tačnih odgovora za 308 sekundi

Sasa Petrovic 58 tačnih odgovora za 312 sekundi

Dodela nagrada će biti organizovana do kraja januara. Kako, kad i gde će se održati dodela nagrada, javićemo vam za nedelju dana kroz tekst na Srbodroidu.

U međuvremenu ćemo sve dobitnike kontaktirati preko Facebook-a kako bi potvrdili vaše email adrese.

Tags: Android Srbijablueberryfacebookkviz pitanjanagradeNetCatPin ComputersSrboDroidtablet

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *