sellARing – najiritantniji mogući vid reklame

Objavio u 15/05/2012 u 10:10

sellAring

Oduvek sam mrzeo reklame, počevši od radia, televizije, na netu … a od skora i na mobilnim telefonima. Uvek su tu kad vam ne trebaju … a kad vam pa trebaju? OK, ima nekih stvarno kul reklama koje volim da pogledam, ali to definitivno nisu reklame o kojima sada pričam. Od prvog rutovanja telefona sam koristio adBlock, a zatim adAway koji blokiraju popriličnu količinu reklama. Reklame koje im prođu sam mislio da su najgori mogući oblik, a to je reklame u notifikacijama O_o.

Postoji još nešto gore od reklama u notifikacionom baru. U pitanju je audio reklama koja se pušta pre svakog telefonskog poziva. Da, dobro ste čuli …

Ja znam da je teško zaraditi novac od aplikacija, ali ovo stvarno prevazilazi svaku moguću meru. Ukoliko vidim i jednu aplikaciju sa ovakvim vidom reklama, istog momenta će da popije uninstall, pre čega će da usledi review na marketu sa jednom zvezdom, a u ovaj post ću da dodam link ka istoj, kako bi upozorio ljude da nikad ne instaliraju aplikaciju sa sellARing reklamama.

Evo i reklame u kojoj se reklamiraju:

https://www.youtube.com/watch?v=BtuE4iftWfM

Šta vi mislite?

Tags: audiopozivreklamesellARing

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • O boze ti pomozi. I ja sam imao tako nesto, reko to mozda neki bag u telefonu. Ne secam se koju sam aplikaciju koristio, ali sam je izbrisao. Vratio sam se na standardnu calling aplikaciju, i problem je resen. Ali tako me je to nerviralo, da sam i po nekoliko puta konstantno prekidao u toku reklama (i u toku zvanja), misleci da ce prestati 😀

  • А ови звукови су застрашујући, послушао неколико реклама и не желим то да чујем поново :-/

  • Ja ne znam koji je ovo brilijantni mozak smislio…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *