Samsung Galaxy S2 TouchWiz 4.0 interfejs

Objavila u 29/03/2011 u 16:39

Samsung Galaxy S 2Na androidcommunity.com sajtu se pojavio ekskluzivan video klip u kojem pokazuju na novom Samsung Galaxy S  2 telefonu novu verziju Samsungovog interfejsa. Nova verzija TouchWiz 4.0 deluje poprilično interesantno i možda će ovaj interfejs biti dovoljno popularan da korisnici ne požele da ga promene sa nekim custom rom-om.

Na video klipu možete videti demonstraciju efekta zumiranja koji trenutno radi samo u browser-u. Ovaj interesantni zum se aktivira kada se stave dva prsta na ekran telefona i pomeranjem telefona napred i nazad se zumira i odzumira stranica u browser-u. U nastavku klipa možete videti i nove Samsung vidžete i kako ih uz pomoć akcelerometra postaviti na neki od horizontalnih ekrana dostupnih u ovom interfejsu.

Tags: Galaxy S 2samsungToushWizunterfejsvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *