HTC i Apple mirovni sporazum na 10 godina

Objavio u 12/11/2012 u 16:53

Apple-vs-Htc-lawsuit

Apple se “fajta” sa svima živima, svima se popeo na onu stvar u tom njihovom arogantnom nastupu. I kao što već svi znate, Apple i Samsung su još uvek u žešćim svađama i ne deluje da će se ikad završiti. Međutim, HTC i Apple bitka ima lepe vesti 🙂

HTC i Apple su došli do mirovnog sporazuma, i to na deset godina. Tačni detalji se ne znaju još uvek, ali ovaj sporazum je došao k’o kec na jedanaest HTC-u jer mu cure novci na sve strane.

Obe strane imaju slične izjave od strane njihovih poglavara, gde kažu da se fokusiraju na “inovacije umesto tužbe”. Neslaganje između Apple-a i HTC-a datira od davne 2010. godine, kada je Apple tužio HTC da je narušio nekoliko patenata vezanih za iPhone. Kasnije je Apple banovao nekoliko HTC-ovih uređaja po presudi International Trade Commission-a.

Ja se iskreno nadam da će Apple naći sporazumni jezik i sa ostalim Android proizvođačima i da više ne moram da napišem ni jednu vest o tužibabama. Way to go HTC! 🙂

[via Reuters]

Tags: Applehtcsporazumtužbe

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *