Potvrđena cena Motorola Xoom tableta

Objavila u 13/02/2011 u 20:53

Kako je na CES događaju predstavljen Motorola Xoom tablet, tajilo se o njegovoj zvaničnoj ceni.  Pričalo se da će koštati oko 700 dolara. Droid Life sajt je napravio screenshot ponude tableta u BestBuy prodavnici na kojem se vidi da je zvanična cena ovog tableta 799 dolara. Ali ovo je cena za ovaj tablet uz neki Wi-Fi paket u Verizon mreži. Tablet može da se uzme po ovoj ceni plus dodatnih minimum 20 dolara mesečno na godinu dana. Znači da će cena ovog tableta u slobodnoj prodaji biti i veća.

motorola xoom cena

Motorola Xoom je prvi tablet kompanije Motorola. Xoom ima ekran 10.1 inča sa rezolucijom od 1280×800 piksela što je sjajno. Tablet ima 5MP HD camcorder (sa kamerom sa prednje strane uređaja) i sa dual-core ARM Tegra 2 čipsetom. Ovaj uređaj omogućuje snimanje video zapisa u full HD rezoluciji (1080p). Najveća draž ovog uređaja je u tome što ga pogoni Honeycomb i to ga čini prvim tabletom sa Google-ovim operativnim sistemom koji je optimizovan baš za tablete.

Tags: Androidfull hdHoneycombmotorolarezolucijatabletXoom

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *