Booster Brolly je solarni kišobran koji puni telefon i poboljšava signal WiFi mreže

Objavio u 14/06/2012 u 22:15

Booster Brolly

Dr. Kenneth Tong sa Londonskog univerziteta je osmislio kako da se u vrele letnje dane ohladite, napunite telefon i pojačate WiFi signal u isto vreme.

Kenneth Tong Kišobran

Ovaj ludi naučnik je zaslužan za kreiranje ovog high-tech kišobrana koji je nazvao Booster Brolly. Ram je napravljen od karbonskih vlakana, sa dvanaest silikonskih solarnih panela koji će puniti bateriju koja se nalazi na dršci kišobrana. Na ovu bateriju možete spojiti vaš Android uređaj, i za samo tri sata imaćete punu bateriju telefona.

booster brolly lifestyle

I ne samo to, vrh kišobrana ne služi više samo za dodirivanje stvari koje ne bi ste golim rukama :), sada on ima svrhu, a to je antena koja pojačava WiFi signal bilo kog uređaja u radiusu od tri metra. Vodafon Booster Brolly će biti prezentovan na Isle of Wight festivalu 22. juna.

Jedina pitanja koja imam je da li će se prodavati kod nas (mislim da svi znamo odgovor), i jel ovaj kišobran izvršava svoju osnovnu funkciju – branjenje od kiše 🙂

[via Engadget]

Tags: baterijaKišobranpojačavanjepunjenjesignalsolarni paneliWiFi

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *