NVIDIA noćas na GDC-u održava MADE TO GAME konferenciju

Objavila u 03/03/2015 u 21:07

Stigla nam je informacija da večeras na GDC-u kompanija NVIDIA će održati specijalnu MADE TO GAME press konferenciju koju možete pratiti uživo u 3am GMT/ 4am CET po EU vremenu na adresi www.madetogame.com.

Ne znam tačno o čemu se radi, ali kažu da će biti interesantno i da se tiče nečeg na čemu su radili 5 godina. Čekirajte link www.madetogame.com i prijavite se za praćenje događaja online.

GDC (Game Developers Conference) je jedan od najvećih događaja u gejming industriji namenjena profesionalcima u toj oblasti. Održava se u San Francisku. GDC obiđe preko 24000 posetilaca od kojih je najviše programera, artista, producenata, dizajnera igara, audio profesionalaca i onih dosadnih u svakoj industriji – biznis menadžera.

Svakako ako ne stignete noćas u 4 ujutru po našem vremenu da pratite ovu konferenciju, sutra će biti okačen snimak na Youtube-u na NVIDIA kanalu.

Snimak konferencije će biti dostupan dan kasnije na NVIDIA YouTube kanalu.

Tags: GDCgejming industrijagejming konferencijaMade to GamenvidiaSan Franciscotegra

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *