Dan internet domena Srbije #DIDS2012

Objavila u 16/03/2012 u 8:25

dids 2012Dan internet domena Srbije (DIDS) i treća konferencija o razvoju Interneta na .RS i .SRB domenskim prostorima Srbije održaće se 22. marta u Hotelu “Moskva” u Beogradu.  Celodnevni program DIDS-a, pored IT profesionalaca, internet provajdera i ovčašćenih registara, okuplja i ostale korisnike Interneta, koji imaju priliku da saznaju više o aktuelnim temama na internet prostoru Srbije i globalnom nivou. Prošlogodišnji DIDS 2011. okupio je preko 300 internet profesionalaca, studenata, blogera, preduzetnika, novinara… I ove godine svoja iskustva posetiocima konferencije predstaviće preko 20 govornika iz zemlje i sveta.

Ove godine je Srbodroid pozvan da se predstavi u trećem bloku programa, pa ukoliko nemate ništa pametnije da radite 22. marta od 9:30h i želeli biste da se družite ili se bavite webom u Srbiji pa želite da proširite poznanstva, dođite na DIDS. Ja sam bila prošle godine i upoznala sam mnoge ljude i bilo je to zaista prijatno iskustvo. Program je podeljen u tri bloka između kojih su kafe pauze i na kraju koktel za posetioce. Ulaz je besplatan, potrebno je da se registrujete, jer je broj mesta ograničen. Registracije ovde.

Program

  • Prvi blok: Novo na internetu, kod nas i u svetu
  • Drugi blok: Ćirilica na Internetu, Internet na ćirilici
  • Treći blok: Uspešni projekti na .RS domenu

Kompletan program i satnicu možete videti ovde.

Javite nam ako dolazite, pa se vidimo!

Za Twitter korisnike, hashtag je: #dids2012

Tags: 2012DIDSdomenikoktelprogramregistracijaRNIDSRSSRB

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *