OUYA – budući najbolji Tegra 3 uređaj na tržištu?

Objavio u 14/02/2013 u 10:57

OUYA Finger button

CEO OUYA kompanije Julie Urman obećava mnogo od OUYA konzole za igranje. Ona veruje da će to biti najbolji Tegra 3 uređaj na tržištu. OUYA konzola za igranje, koja će se pojaviti sredinom leta ima 63 hiljade pristalica sa budućom zaradom od 8,6 milona američkih dolara. Očekuje se da će ova konzola biti predstavljena za mesec dana.

Ono što je iznenađujuće je da OUYA radi u direktnoj saradnji sa timom iz NVIDIA-e. Prema Engadget sajtu, OUYA i NVIDIA rade na maksimalnoj efikasnosti Tegra 3 procesora u OUYA konzoli za igranje. Kako se OUYA kači direktno na struju, nema problema sa baterijom, tako da Tegra 3 procesor ovde može da zasija.

Uhrmanova kaže da je NVIDIA od početka snažno podržavala razvoj OUYA konzole i da pomaže da zajedno naprave “najbolji Tegra 3 uređaj” na tržištu. Takođe i NVIDIA kaže da je tim iz OUYA-e ekstra za saradnju. (prim. aut. baš se ‘fale 🙂 ).

Uhrmanova veruje da će OUYA partnerstvo sa NVIDIA-om nastaviti da cveta, i pored NVIDIA konzole za igranje koja treba tek da se pojavi. Takođe tvrdi i da će svake godine izbacivati novu konzolu koja će pratiti razvoj pametnih telefona. Na ovaj način će se izdvojiti od konkurencije u ovom polju: Microsoft, Sony i Nintendo. Tvrde i da u budućnosti sledi i konzola sa Tegra 4 čipom.

BOOYA 😀

[via AndroidCommunity]

Tags: igranjeigreigricekonzolamicrosoftnintendonvidiaOUYASonytegra 3

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *