Zombies, Run!

Objavila u 18/06/2012 u 16:46

zombies run

Evo jednog interesantnog projekta u vidu aplikacije: Zombies, Run! Svi smo gledali bar jedan film sa zombijima. I sigurno ste se zapitali kako bi vi reagovali da ste se našli u situaciji da morate da bežite od zombija i da ih ubijate. Zombies, Run! je igra koja je dizajnirana tako da korisniku stvara prividnu priču za vreme redovne rutine trčanja. Aplikacija na telefonu i slušalice u ušima diktiraju korisniku šta treba da radi. Gde i koliko da trči, gde može da pokupi određene interesantne artikle za preživljavanje, audio podloga stvara autentičnu apokaliptičnu atmosferu i pozicije zombija od kojih morate da pobegnete. Narativni glas vam daje savete o preživljavanju. Potrebno je na dnevnoj bazi izvršiti misiju.

Aplikacija takođe dozvoljava odabih muzičke podloge dok trčite, akcija se dešava tačno između pesama, možete i videti sve informacije na telefonu.

zombies runZaista su svašta obećali. Ovaj projekat je počeo kao Kickstarter projekat i tražili su za početak razvoja 12,500 dolara. Ljudima se toliko dopala ideja da su sada već skupili 72.000 dolara. Pored toga, ova aplikacija na Play Store-u košta 7,16 dolara.

Ideja je vrlo zanimljiva ali definitivno nije originalna. Postoji već slična starija aplikacija. Ali je ovaj tim sa varijantom Kickstarter projekta i marketingom mnogo bolje prošao i definitivno su skupili dovoljno novca za dalji razvoj.

Sa ovom aplikacijom dnevno trčanje je začinjeno sa mnogo više adrenalina i vozi vas kroz virtuelni apokaliptični svet.

Tags: apokalipsabezanjeigrakickstarternapadprojekattrćanjezombi

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *