Robocop – Do sada najbolja Android igra 2014.

Objavio u 20/01/2014 u 11:48

Vratimo se u 2028. godinu, ili da odemo unapred? Sve u svemu, Robokap se vratio i bolji je nego ikad. Sledećeg meseca izlazi novi RoboCop film i koliko po trailerima vidim, biće odličan. RoboCop igra za Android je pucačina iz trećeg lica gde se nalazite u ulozi Detroitskog policajca Alex Murphy-a koji je bio povređen na dužnosti dok je hvatao negativce. Iako je bio skoro mrtav, multinacionalna korporacija OmniCorp mu je spasila život tako što ga je pretvorila u polu čoveka, polu mašinu. Transformacija Marfija je uspešno izvedena i Detroit sada ima zvanično prvog policajca koji je polu robot, polu čovek.

RoboCop je prepun akcije i ima odličan sistem navođenja na početku igre. Vodi vas korak po korak kroz prve korake u misiji kako bi vas naučio o određenim delovima igre kao što je pucanje iz oružja i kako da primenite različite RoboCop taktike. Kada pređete prvu misiju, počinje fajt sa kriminalcima. Vi ste ultimativni pandur koji koristi specijalne taktike kako bi izbegao neprijateljsku vatru i teži da svaki metak pogađa u pravom momentu na pravo mesto.

Kvalitet igre može da se poredi sa konzolama. Grafika je više nego dobra, a atmosfera još bolja. Borićete se sa najgorim Detroitskim kriminalcima, ogromnim robotima koji imaju više municije nego kauboji u italijanskim vesternima. Ako su vam misije preteške koristite dronove koji će srediti hrpu negativaca.

Da ne davim, probajte igru, vredi svaki dinar … tj. džabe je 😀

RoboCop™
RoboCop™
Developer: Glu
Price: Free+
Tags: besplatne igreigrapucacinaRoboCoprobocop film

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *