Plants vs Zombies 2 besplatno i iz Srbije

Objavila u 25/10/2013 u 0:45

pvz2 Posle 25 miliona skidanja na iOS uređajima, PopCap Games je pustio drugi deo sjajne igre Plants vs Zombies u svim zemljama. Igra je sada dostupna na Play Store-u i za srpsko tržište. Plants vs Zombies biznis direktor Tony Leamer kaže da je Android verzija sadržati sve isto što sadrži iOS verzija. Interesantno je napomenuti da je Apple u septembru negirao da su platili PopCap kako bi Android verzija igre izašla kasnije, dok  je predsednik EA labels Frank Gibeau izjavio: “Apple nam je platio” da to urade.

U odnosu na prvi deo Plants vs Zombies koji sam sa zadovoljstvom prešla, drugi deo je još bolji. 😀 Grafika je mnogo bolja u odnosu na prvi deo. Nove lude biljke, interesantniji i teži nivoi sa konkretnim zadacima. Igrivost na visokom nivou, igra je zarazna. Igrači u Plants vs Zombies 2 mogu da se sukobe sa svakim zombijem na svim nivoima besplatno, a postoji i mogućnost apgrejda i kupovine za pravi novac. Otključavanje nivoa je sada interesantnije jer zahteva više truda. Jako zabavna mi je i kombinovana upotreba biljaka koja daje jake efekte.

Gotovo je, zaražena sam. Svaki dan igram nekoliko nivoa i imam osećaj da bih to mogla po ceo dan da radim.

Plants vs. Zombies 2
Plants vs. Zombies 2
Developer: ELECTRONIC ARTS
Price: Free+

 

I trejler je odličan 😀

pvz22pvz21

Tags: AndroidAppleigraPlants vs Zombies 2PopCapSrbijazaraza
goldie

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 867

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
 • goldie

  Da”free”,svaku biljku moras da kupis..bolje da nam je takvu nisu ni pustili!!

  • goldie

   Ne razumem.

   Evo ja je igram 5 dana i nista nisam kupila. Igranjem se osvajaju srca, kljucevi, novcici i onda tako otkljucavas nove nivoe… i dobijas nove biljke.
   Mozda ja imam neku verziju koja jeste free. Ajde proriccu na drugom telefonu.

   • goldie

    Ok je skupljanje kljuceva,srca,novcica..samo mali broj biljki se dobije prelazenjem nivoa za ostale jasno stoji buy na koji kad kliknes sledi error:service unavailble.
    Nije bas nesto prelaziti igru sa 30-40% mogucnosti,ovo mu dodje kao neki demo..srecom i za googe play postoji alternativa,jos uvek

 • goldie

  Igram plants vs zombies 2, presla sam sve nivoe i sada postoji problem… Poslednji nivi (zatamnjen sa nekim upitnicima) ne moze da se otkljuca. Zna li neko zasto???

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share