Plants vs Zombies 2 besplatno i iz Srbije

Objavila u 25/10/2013 u 0:45

pvz2 Posle 25 miliona skidanja na iOS uređajima, PopCap Games je pustio drugi deo sjajne igre Plants vs Zombies u svim zemljama. Igra je sada dostupna na Play Store-u i za srpsko tržište. Plants vs Zombies biznis direktor Tony Leamer kaže da je Android verzija sadržati sve isto što sadrži iOS verzija. Interesantno je napomenuti da je Apple u septembru negirao da su platili PopCap kako bi Android verzija igre izašla kasnije, dok  je predsednik EA labels Frank Gibeau izjavio: “Apple nam je platio” da to urade.

U odnosu na prvi deo Plants vs Zombies koji sam sa zadovoljstvom prešla, drugi deo je još bolji. 😀 Grafika je mnogo bolja u odnosu na prvi deo. Nove lude biljke, interesantniji i teži nivoi sa konkretnim zadacima. Igrivost na visokom nivou, igra je zarazna. Igrači u Plants vs Zombies 2 mogu da se sukobe sa svakim zombijem na svim nivoima besplatno, a postoji i mogućnost apgrejda i kupovine za pravi novac. Otključavanje nivoa je sada interesantnije jer zahteva više truda. Jako zabavna mi je i kombinovana upotreba biljaka koja daje jake efekte.

Gotovo je, zaražena sam. Svaki dan igram nekoliko nivoa i imam osećaj da bih to mogla po ceo dan da radim.

Plants vs Zombies™ 2
Plants vs Zombies™ 2
Developer: ELECTRONIC ARTS
Price: To be announced

 

I trejler je odličan 😀

pvz22pvz21

Tags: AndroidAppleigraPlants vs Zombies 2PopCapSrbijazaraza

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Jako zarazna igra obrani biljke protiv zombija

 • Igram plants vs zombies 2, presla sam sve nivoe i sada postoji problem… Poslednji nivi (zatamnjen sa nekim upitnicima) ne moze da se otkljuca. Zna li neko zasto???

 • Da”free”,svaku biljku moras da kupis..bolje da nam je takvu nisu ni pustili!!

  • Ne razumem.

   Evo ja je igram 5 dana i nista nisam kupila. Igranjem se osvajaju srca, kljucevi, novcici i onda tako otkljucavas nove nivoe… i dobijas nove biljke.
   Mozda ja imam neku verziju koja jeste free. Ajde proriccu na drugom telefonu.

   • Ok je skupljanje kljuceva,srca,novcica..samo mali broj biljki se dobije prelazenjem nivoa za ostale jasno stoji buy na koji kad kliknes sledi error:service unavailble.
    Nije bas nesto prelaziti igru sa 30-40% mogucnosti,ovo mu dodje kao neki demo..srecom i za googe play postoji alternativa,jos uvek

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *