Dead Trigger vaskrsava zombije na Tegra 3 uređajima

Objavila u 06/06/2012 u 15:19

Pre nekoliko dana, kolega Coby je pisao o Dead Trigger igri, a sada nam je stiglo i zvanično saopštenje iz Nvidia-e. Pored  Dead Trigger igre predstavljene su još 4 igre: Puddle THD, Demons’ Score THD, Bounty Arms i Heroes Call.

Dead Trigger THDNadovezujući se na uspeh ne tako davno predstavljene igre Shadowgun THD, Midfinger Games se vraća sa novom “pucačinom iz prvog lica”. Dead Trigger ljubiteljima igračkih konzola omogućava iskustvo koje će im dati razlog da pauziraju igru baziranu na NVIDIA Tegra 3 čipovima.

Okvirni opis igre je sledeći: svet propada zbog neobjašnjive infekcije koja pretvara obične ljude u zombije, a na igraču ili njegovom arsenalu je da obori mase neživih.

Kontrole na tabletima su intuitivne, sa tasterima za kretanje, pucanje i ponovno igranje na samom ekranu. Igrač takođe može povezati kontroler za igru na Tegra 3 uređaj i time dobiti igračku konzolu. Mobilni uređaj se direktno može povezati sa TV uređajem putem HDMI veze, tako da možete obarati zombije i na televizoru sa velikim ekranom.

Ukoliko imate bilo kakvu sumnju da Tegra 3 uređaji čine liniju koja deli igre PC kvaliteta i mobilne igara nejasnom, Dead Trigger će Vam to razjasniti.

Ova igra izgleda fenomenalno, a stepen do kojeg Dead Trigger iskorišćava prednosti Tegra 3 čipa, jedinog 4-PLUS-1 četvorojezgarnog  mobilnog procesora na svetu, je zapanjujuć. Ekskluzivni efekti koji se dobijaju na Tegra 3 uređajima nisu dostupni u standardnoj verziji igre: fizika realističnih pokreta, lebdeća magla, dinamički odsjaj i poboljšan izgled tečnosti i vode.

Fizika realističnih pokreta (eng. ragdoll physics), kao zamena za tradicionalnu tehniku animacije – canned animation, omogućava simulaciju pokreta u scenama umiranja, u realnom vremenu. Lebdeća magla i dinamički odsjaj dodaju na osećaju realnosti i bolje teksture u svim scenama, menjanući šemu osvetljenja u realnom vremenu. Efekti pomeranja vode i fluida udišu život u tečnosti i unose varijacije na različitim nivoima.

Dead Trigger predstavlja novu generaciju Android igara koje u potpunosti iskorišćavaju potencijal Tegra 3 procesora. Uskoro će biti dostupna kroz TegraZone.

Puddle THD

Pored Dead Trigger igre, Nvidia je na E3 konvenciji u Los Anđelesu predstavila još dve igre optimizovane za Tegra 3 table. Jedna od njih je Puddle THD, koja je popularna na Xbox i Playstation konzolama, a sada i na Tegra tabletima.

Puddle THD

 

Demons’ Score THD

Demons’ Score THD je break-beat akciona igra koja spaja muziku sa igrom. Razvijena je upotrebom Epic Games Unreal Engine 3 za proizvodnju visoko kvalitetne 3D  grafike i korisničkog iskustva optimizovanim za tablete i telefone. Na Tegra 3 tabletima, ova igra ima veću rezoluciju, napredne efekte, senke i osvetljenje.

Demon Score

Bounty Arms

Radi se o 3D takozvanoj side-scrolling akcionoj igri. Kompanije Open-Reset i Luma Arcade u saradnji sa NVIDIA-om, su napravili Bounty Arms za Android izvlačeći potencijal Tegra 3 čipa.

BountyArms

Heroes Call

Heroes Call je akcioni RPG. Tegra donosi dodatnu višu rezoluciju, spektakularne mape i karakteristike oružja i municije sa dodatnom fizikom i interakcijom sa objektima i česticama.

Heroes Call

Tags: 4-plus-14+1Dead Triggerquad coretegrategra 3tegrazone

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *