Cut The Rope napokon za Android

Objavila u 24/06/2011 u 21:42

cut the rope

Dugo očekivana igra Cut The Rope je napokon stigla i na Android uređaje. Poslednji put sam pisala i najavila ovu igru sredinom marta. Sada je i besplatno možete skinuti sa GetJar sajta. Otvaranjem Amazonove prodavnice svi su nekako zaboravili na GetJar ali ovom popularnom igrom, GetJar definitivno uzvraća udarac.

Cut The Rope možete pronaći na ovom linku i ovo je besplatna verzija sa reklamama. Pa uživajte! Ja sam je instalirala i probala i već vidim kako je ovo moja nova omiljena igra nakon Angry Birds, City Jump, Parallel Kingdom i Plants vs Zombies 😉

Evo ga i gameplay:

Tags: Cut The RopedownloadGetJarigraskidanje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *