Angry Birds Go! – Rovio vožnja

Objavio u 11/12/2013 u 13:34

Gigant za mobilne igre, Rovio je danas izbacio poslednji naslov besnih ptica za Android i iOS (u isto vreme). Angry Birds Go! je besplatna “kart” vožnja u Angry Birds univerzumu, gde su glavni junaci poznate pernate ptice. Ako ste igrali Mario Kart ili bilo koju sličnu igru, znate šta vas očekuje – brza 3D trka sa fokusom na unapređenjima i oružju. U igri je pored klasične trke do cilja, gomila modova za igranje. Uključujući Time Boom, Fruit Splat, Champion Chase i Mega Match.

Naravno, moguće je i unaprediti vaša vozila zarađujući poene u igri ili kupovanjem u samoj igri (nije dostupno u srbiji).

Ako ste zainteresovani, evo linka ispod:

Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Price: To be announced
Tags: Angry BirdsAngry Birds Go!Besne PticeKarttrkavoznja

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *