Virtualizacija Operativnih Sistema na Honeycomb-u

Objavio u 13/04/2011 u 10:15

vmware logo

VmWare je poznata kompanija po svojim softverskim rešenjima vezanim za virtualizaciju operativnih sistema. Nakon predstavljanja njihovog softvera za iPad, sada su najavili ubrzan rad za završetak klijentskog softvera za Android tablete sa Honeycomb OSom.

Instalacijom ovog softvera korisnici će biti u mogućnosti da pristupe virtuelnom sistemu na desktop računarima koje pokreće Windows OS.

Ovo može biti vrlo zanimljiv program, jer će korisnik moći da instalira bilo koji OS na svom desktop računaru, a posle preko tableta da mu pristupa. Tako da će praktično tablet moći da služi i na udaljenim mestima npr. za prezentaciju nekog softvera.

Tags: Honeycombtabletvirtualizacijavmwarewindows

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *