Veoma lep Clock Now multifunkcionalni vidžet

Objavio u 21/01/2014 u 14:54

Kada sam sinoć na G+ ugledao ovaj vidžet, pomislio sam u sebi “Sunce ti!”.

Clock Now je veoma jednostavan i veoma lep multifunkcionalni vidžet koji je dizajniran po uzoru na Google Now. Ne nudi previše, ali nudi korisno: sat, vremensku prognozu, trajanje baterije, uključivanje i isključivanje mobilne mreže, bežičnog interneta, Bluetooth-a, WiFi Hotspot-a, NFC-a, sinhronizaciju Google naloga, GPS-a, zvonjenja, osvetljenja, rotacije ekrana, kao i prečicu za pisanje Google Plus statusa i pisanje tvita. Klikom na sat se otvara alarm.

Ovaj vidžet ima mogućnost četiri različite pozadine i dve boje teksta. Potpuno je besplatan, autori nemaju nameru da uzimaju novac od korisnika jer su ovo uradili iz entuzijazma. Respekt!

Clock Now
Clock Now
Developer: Pastry Lab
Price: Free
Tags: Clock NowGoogle Nowlepvidžetwidget

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *