3

Tweet Lanes – novi Twitter klijent

tweetlanesPojavila se nova aplikacija za Twitter ali ovog puta optimizovana samo za korisnike koji imaju Ice Cream Sandwich i Jelly Bean verziju Androida. Pošto imam Sony Ericsson Xperia arc sa ICS custom ROM-om odmah sam isprobala aplikaciju i odlična je.

Dizajn aplikacije je potpuno urađen u Ice Cream Sandwich fazonu, interfejs je potpuno intuitivan i jednostavan. Podržava više Twitter naloga, možete pregledati posebno i vaše liste. Vaši mention-i su posebo prikazani, takođe i retviti. Aplikacija radi sasvim pristojno iako u samim podešavanjima ima opcija koje nisu još uvek implementirane. Oseti se ponekad sporije učitavanje avatara. Aplikacija pored svakog tvita koji sadrži fotografiju, video, Instagram fotografiju prikaže mali preview slike sa desne strane tvita. Skrolovanje timeline-a može da se vrši i sa Volume Down i Up dugmićima. U aplikaciji je moguće selektovanje više tvitova odjednom i odgovaranje na iste, što može biti vrlo korisno. Kako kažu, aktivno se radi na razvoju ove aplikacije i očekuju se nove opcije. Sve u svemu, ovo može vrlo brzo biti odličan klijent za Twitter.

Aplikacija je besplatna i teška 1,4 MB. Trenutna verzija aplikacije nije stigla ni do broja 1. Sada su na 0.1.9 verziji, znači da možemo očekivati poboljšanja.

Tweet Lanes
Developer: Chris Lacy
Price: Free

Evo i screenshotova:

Objavljeno u Android aplikacije

goldie

Zlata
Veličković
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5 sada je vlasnica LG G 3 telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 misli na “Tweet Lanes – novi Twitter klijent

  1. MDamnjanovicMDamnjanovic

    U poslednje vreme se pojavilo par ICS twitter aplikacija – Boid, Tweedle for Twitter pa i ovaj Tweet Lanes.

    Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Da li bilo koja od ovih (za ovu sam vec proverio) aplikacija ima normalan widget? Fabricki twitter app je sasvim ok ali je widget ODVRATAN.

    Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *