Total Commander za Android javna beta verzija

Objavila u 13/06/2011 u 23:00

Total CommanderVerujem da među vama postoji veliki broj korisnika Total Commander-a, pa evo i lepe vesti. Prva javna, oficijelna, beta verzija Total Commander-a je dostupna za skidanje i testiranje. Više opcija možete pronaći naravno, klikom na menu dugme u aplikaciji i kada odaberete opciju Configure. Takođe su apdejtovali i sva 3 plugin-a za Total Commander pa je neophodno da ih ponovo skinete. Kada izađe konačna verzija biće besplatno dostupna na Marketu.

Možete instalirati i testirati beta verziju sa teme na Ghisler forumu sa LINKA.

Kao verni korisnik Total Commander-a na računaru, instalirala sam i ovu beta verziju i radi perfektno. Naravno, kao i što sam očekivala od  Ghisler-a, interfejs je potpuno ružan i užasan ali radi. LOL Na HTC Desire-u mi se čak i vidi ali ne cela, druga kolona Total Commander-a kada držim telefon u horizontalnom položaju. 🙂 Iako su i ikonice totalno ružne, ne sumnjam da će Total Commander zauzeti odličnu poziciju među file explorer-ima u Android svetu.

Tags: betaexplorerskidanjetestiranjeTotal Commander

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *