Timely developeri se asimilirali u Google

Objavio u 07/01/2014 u 12:52

bitspin timely android apps join google

Bitspin je tim sjajnih developera koji su napravili odličnu alarm aplikaciju po imenu Timely. Pre neki dan su objavili da su upali u Google ekipu. Nadam se da su to dobre vesti za Bitspin kompaniju. Da li su i koliko para dobili, ne znam 😀

Na Play Store-u postoji nebrojeno puno aplikacija za buđenje, međutim Timely je uspeo da se probije. Mada kapiram i zašto, pošto je aplikacija prelepog dizajna a uz to i veoma funkcionalna sa veoma intuitivnim interfejsom. Čak ima i sinhronizaciju sa drugim Android uređajima. Aplikacija ne samo da je imenovana da prati u potpunosti Android Design Guideline, već je Google Timely ubacio u kolekciju pod imenom Beautiful Design Winter 2014.

Izgleda da primećivanje od strane Google-a ima svoje prednosti iz perspektive biznisa. Bitspin tim je bio veoma srećan da podeli ovu vest sa svetom.

E sad, šta ovo znači za nas obične smrtnike? Sve opcije koje su se ranije plaćale unutar aplikacije su sada besplatne 😀 Melodije, teme … Predlažem da definitivno probate aplikaciju:

Timely Alarm Clock
Timely Alarm Clock
Developer: Bitspin
Price: Free
Tags: alarmbudilnikgooglekupovinaTimely

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *